4.9  Ejendomsservice  i hele Storkøbenhavn

Om Ejendomsservice-Eksperten

Velkommen til Ejendomsservice Eksperten – en servicevirksomhed beliggende på Amager.

Kontakt os

Få hjælp til din opgave indenfor ejendomsservice

Om os

Velkommen til Ejendomsservice Eksperten – en servicevirksomhed beliggende på Amager. Vi er stolte af at have gode værdier som dagligt sætter barren højt for vores daglige arbejde. Høj kvalitet og grundighed, personlig service og kvalitet arbejder vi dagligt på giver os glade kunder. Vi tror på, at personlig service og et godt kundeforhold er nøglen til succes, og vi sætter en ære i at lytte til vores kunders ønsker og behov.

Vores kunder er andels- og ejerforeninger, administrationsselskaber og ejere af ejendomme. Vi servicerer kunder i hele Storkøbenhavn.

 

Ejendomsservice Eksperten er en familiedrevet virksomhed, hvor alle gør det ekstra for, at opgaverne løses effektivt og hurtigt. Vi kan ikke altid løse en kundes behov alene, men så samarbejder vi med dygtige leverandører og håndværkere.

 

Vi arbejder ikke med bindingsperioder eller lange opsigelsesperioder, vi arbejder med tilfredse kunder og de skal have lyst til, at vi løser opgaverne for dem på grund af kvalitet og en professionel behandling af deres ønsker.

 

Vi fører konstant tilsyn med ejendommene og kvaliteten af det arbejde vi skal udføre, med henblik på, at efterleve vores vision og mål om, at være Københavns bedste ejendomsservicefirma.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak eller for at høre hvad vi kan tilbyde netop jer.

Kontakt

Ejendomsservice Eksperten

Fuglebækvej 2A
2770 Kastrup

service@ejendomsservice-eksperten.dk

+45 71 92 21 46

CVRNR. 43803204