4.9  Ejendomsservice  i hele Storkøbenhavn

Gårdmand / vicevært

Søger jeres ejendom en pålidelig person til at stå for jeres gård, ude områder og varmecentralen? Så har vi løsningen.

Varmecentral

Vi kan sikre at jeres varme kører optimalt og andre tekniske anlæg på ejendommen også fungerer som de skal. Med en gårdmand/vicevært får i den hjælp til at sikre at alt kører som det skal og bliver adviseret, hvis der er behov for tilsyn af jeres anlæg.

Kontakt os

Få hjælp til din opgave indenfor ejendomsservice

Storskrald der roder på ejendommen? lad os hjælpe.

Mange ejendomme oplever, at storskrald roder og det får ejendommen til at fremstå i dårlig stand og beboerne bliver utilfredse over ikke at kunne komme af med deres storskrald. Lad os hjælpe.

Vi kan bestille afhentning af jeres storskrald ved behov, og vores viceværter vil også være obs på, at sortere og holde det nede hele tiden, så ikke det flyder rundt på ejendommen. Somme tider vil vi også selv bortkøre affaldet, men alt aftales naturligvis med jer i den givne situation, ud fra ønsker og behov.

Har i haft en havedag i jeres forening, hvor i har været flittige med hækklipningen eller andet, så kan vi hjælpe med at bortkøre affaldet efterfølgende.

Affaldsansvarlig

Vi kan som viceværter på jeres ejendom, være den affaldsansvarlige til kommunen, og hjælpe med at bestille ekstra beholdere, storskraldsafhentning, bioposer og generelt være kontakten omkring jeres affaldsordning, så i ikke selv skal være obs på den opgave og de problematikker det kan medføre.

Vi skræddersyr gerne præcis den løsning indenfor området, som dækker de ønsker og behov jeres ejendom har og indgår løbende dialog, hvis vi oplever problematikker der skal tages hånd om.