4.9  Ejendomsservice  i hele Storkøbenhavn

Vinduespolering

Beskidte vinduer trækker synsmæssigt standen ned på jeres ejendom – renholdelse af dem, er vigtig i det samlede billede

Vinduespolering

Især i foråret, når solen rigtigt begynder at vise sig igen efter en mørk vinter, så kan man se, at vinduerne i bygning trænger til en polering.

Har jeres ejendom et behov for vinduespolering på fællesområder, fx opgange, fælleslokaler etc. så kan vi sagtens hjælpe med den del også.

Vinduespolering - gør det sidste

Hvis en ejendom generelt fremstår i fin stand, alle udearealer er ryddelige, trapperne er pænt vasket, det flyder ikke med storskrald eller andet affald, MEN vinduerne er støvede og beskidte, så trækker det den generelle stand ned, da det straks ses især i indgange til opgangene.

 

Så vil vinduespoleringen være den sidste brik, som får det hele til at fremstå pænt og imødekommende, så nye og gamle beboere glædes over deres hjem og omgivelser.

 

Vi kan hjælpe med at få den sidste brik på plads også, så vinduerne i jeres bygning poleres pænt. Intervallet af poleringen aftales naturligvis individuelt, og afhænger af opgaven/behovet og om der fx skal benyttes lift ved arbejdet. Det har også betydning, hvor jeres ejendommen er beliggende. I nogle områder vil der komme mere skidt som kan gøre, at pudsningerne ska være oftere end fx hver 6. måned. Det aftales vi sammen.