4.9  Ejendomsservice  i hele Storkøbenhavn

Dronebesigtigelse

Dronebesigtigelse af ejendommen – en rigtig god investering

Dronebesigtigelse

Som et nyt tiltag hos Ejendomsservice Eksperten har vi valgt aktivt at tilbyde dronebesigtigelse af ejendomme. Vi samarbejder med Dronetjek som vores faste leverandør af dronebesigtigelse, som har mange års erfaring.

Dronebesigtigelse kan være yderst hjælpsomt, når tage eller facader skal inspiceres, også i forhold til de krav jeres forsikring af bygningen kan have til vedligeholdet og dækningen af evt. skader.

Droner giver økonomiske og tidsbesparende fordele, da der oftest bruges lift og uddannet mandskab til at besigtige tage og facader. At se på facader enten fra lift eller jorden kan give blinde vinkler, det undgår i fuldkommen med en drone.

Fotodokumentationen efter en besigtigelse er guld værd ift. Jeres ejendoms vedligehold fremadrettet, og kan give en brugbar dokumentation af facader/ tage. Det er også muligt at få en rapport efter besigtigelsen med et komplet overblik – gennemgang og markering af skader, inddelt i klasser og lokationer samt en gennemgang af denne med et online – møde. Et pris estimat på fx udbedring af nødvendige tiltag på tage er også muligt at modtage, mulighederne er mange, det er helt op til hvad behovet er.

Dronebesigtigelse kan etableres som faste årlige aftaler, eller efter behov og giver et godt billede til fremtidig drift og vedligehold af ejendommen.

Udover inspektion og rapporter, tilbyder vi i samarbejde med Dronetjek også en række andre ydelser med dronen, fx

 • Inspektion af solceller, fejlsøgning med termisk kamera

 • Termisk inspektion af tag og facade, hvor der findes utætheder og kuldebroer

 • 2D-kort til drift og vedligehold af ejendomme – giver det totale overblik og mulighed for opmåling, optælling mm.

Planlægning af drift og vedligehold ud fra tilsendte rapporter – prisen på rapporter betaler sig typisk hurtigt hjem ved god planlægning af drift og vedligehold

Lidt om Dronetjek

 • De har mere end 20 års erfaring i byggebranchen, så de ved, hvad de snakker om, når det kommer til tag og facade
 • De har udført mere end 2000 operationer for mange forskellige typer kunder, alt fra de store til opgaver for ejerforeninger og private
 • De er godkendte af Trafikstyrelsen til at flyve alle steder
 • De har Tryghedsgaranti, som garanterer, at man altid får det, som man har brug for. Udover det, har de selvfølgelig lovpligtig ansvarsforsikring på deres drone, men har udover dette også, som nogle af de få i branchen, forsikring mod fejl i deres rapporter, hvis der er noget de skulle have overset. 
  Dette er selvfølgelig særligt interessant, når det er forsikringsselskaber, der efterspørger korrekt dokumentation.

  Kontakt os for, at høre nærmere om hvad en dronebesigtigelse kan gøre for jer og hvad vi kan tilbyde.

Se video her