4.9  Ejendomsservice  i hele Storkøbenhavn

Nyttige links

Herunder ser du links til nyttige hjemmesider,
som giver gode råd, der kan afhjælpe småproblemer.

Udluftning af radiator: (Radiatoren er kold, måske lunken nederst, men de indførte rør er varme. Er de rør ikke varme kan det være hele bygningens varme. Tjek opgangen om der evt. er lukket for varmen, eller kontakt os)

Rens af ventilation i bad: (Det suger ikke som det plejer)

Sidder der skidt og snavs i åbningen til ventilationen i dit badeværelse, så kan det godt gøre suget mindre. Spejlene dugger og der er fugtigt på badeværelset i lang tid. Rens evt din udsugningskanal med en almindelig flaskerenser godt omkring åbningen. Hjælper det ikke, kan det være bygningens ventilation i hele ejendommen den er gal med, så ring gerne til os.

Rens af afløbet (Vandet siver ikke ud af din håndvask eller i brusekabinens afløb)

Løbende toilet

Løber dit toilet voldsomt meget så kan det være en god ide at starte med at lukke for det kolde vand i teknikskabet i din lejlighed, så sikre unødig vandspild indtil du selv, eller en håndværker får ordnet det. Kan du ikke selv ordne dit løbende toilet, så ring til os for hjælp.

Afkalkning af perlator (Evt. lavt vandtryk)

Emhætte / ventilation suger ikke

Kunne dine filtre i emhætten evt trænge til en rens/vask? Forsøg det i første omgang. Tjek gerne suget med et stykke A4 papir, sidder det fast, ja så suger den. Måske har i centralsug i din ejendom, så høres suget ikke på samme måde som i de gamle emhætter. Kontakt os hvis vi er viceværter og det stadig ikke virker efter disse forsøg.

Nyttige hjemmesider – vand/varme – rotter - bioposer

Vil du tjekke om vandet måske er lukket eller strømmen er afbrudt, så tjek først disse hjemmesider, ellers giv os et kald, vi hjælper gerne. Se også om der er hængt opslag op i opgangen, måske skal der renses varmtvandsbeholder i dag, så har teknikerne måske lukket for vandet.

Har du set rotter på din ejendom? Skynd dig at melde det til kommunen, eller giv os et kald.

Bestilling af bioposer kan du sagtens selv klare, benyt nedenstående link, så kommer de direkte hjem til dig, eller kontakt os, måske ligger de allerede på din ejendom så kommer viceværten med dem til dig.