4.9  Ejendomsservice  i hele Storkøbenhavn

Ejendomsservice

Ansvarsfuld og erfaren ejendomsservice sikrer jer, at ejendommen driftmæssigt fungerer optimal

Ejendomsservice med kvalitet og personlig service

Ejendomsservice Eksperten tilbyder ejendomsservice i København for andel/ejerforeninger, administrationsselskaber og indehavere af ejendomme. Går i med tankerne om at skifte leverandør af jeres ejendomsservice, så kan i trygt ringe til os! I samarbejde med jer, vejleder vi om, og sammensætter, den bedste løsning, der passer specielt til jeres behov, og ønsker.

Positiv dialog​

For at kunne løse de behov og ønsker der er på en ejendom, et det vigtigt for os med en positiv og personlig dialog løbende. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og at kunne løse de ting der måtte opstå hurtigst muligt. Når vores kontor kontor kontaktes, vil man blive mødt af medarbejdere med branchekendskab, så de vil altid kunne hjælpe videre i sagen.

Fast team viceværter​

Når du bestiller ejendomsservice hos os, knytter vi et fast team af engagerede og professionelle viceværter til din ejendom, som kommer til at stå for den daglige vedligeholdelse samt andre aftalte arbejdsopgaver. Vores viceværter er faste, fordi det er vores erfaring, at det giver det bedste samarbejde ligesom alle medarbejdere taler og forstår dansk, så den bedste dialog med beboerne kan opnås.

Bred vifte af ejendomsservice opgaver

Vores viceværter har en bred erfaring, når det kommer til både udendørs og indendørs ejendomsservice og viceværtsservice. Her er et par eksempler på de opgaver, vi kan varetage for din ejendom:

Vi løser kundernes behov, men ikke altid alene

Vi samarbejder også med forskellige håndværkere, så vi kan rekvirere den nødvendige hjælp, som til tider vil være udenfor vores kompetenceområde. Har i egne håndværkere koblet til ejendommen, så kan vi også være bindeleddet til dem.

Vi samarbejder med håndværkere indenfor alle brancher og skadesservicefirma, hvis der skulle opstå en skade på ejendommen også, så der hurtigt kan tages hånd om problemerne og få stoppet skaden.

Kontakt os

Få hjælp til din opgave indenfor ejendomsservice

Vi udfører ejendomsservice i hele københavn og storkøbenhavn

Selvom vi har base på Amager, er vi i stand til at udføre ejendomsservice for både andel/ejer- og almene boligforeninger, administrationsselskaber-ejere omkring hele stor København. Her kan du se blot et udsnit af de byer, som vi kører ud til.