4.9  Ejendomsservice  i hele Storkøbenhavn

Ejendomsservice i København og omegn

Ansvarsfuld og erfaren ejendomsservice sikrer jer, at ejendommen driftmæssigt fungerer optimal

Kontakt os

Få hjælp til din opgave indenfor ejendomsservice

Vi udfører ejendomsservice i hele københavn og storkøbenhavn

Selvom vi har base på Amager, er vi i stand til at udføre ejendomsservice for både andel/ejer- og almene boligforeninger, administrationsselskaber-ejere omkring hele stor København. Her kan du se blot et udsnit af de byer, som vi kører ud til.

Ejendomsservice med kvalitet og personlig service

Ejendomsservice Eksperten tilbyder ejendomsservice i København for andel/ejerforeninger, administrationsselskaber og indehavere af ejendomme. Går i med tankerne om at skifte leverandør af jeres ejendomsservice, så kan i trygt ringe til os! I samarbejde med jer, vejleder vi om, og sammensætter, den bedste løsning, der passer specielt til jeres behov, og ønsker.

Ejendomsservice
tilbud på ejendomsservice

Positiv dialog​

For at kunne løse de behov og ønsker der er på en ejendom, et det vigtigt for os med en positiv og personlig dialog løbende. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og at kunne løse de ting der måtte opstå hurtigst muligt. Når vores kontor kontor kontaktes, vil man blive mødt af medarbejdere med branchekendskab, så de vil altid kunne hjælpe videre i sagen.

Fast team viceværter​

Når du bestiller ejendomsservice hos os, knytter vi et fast team af engagerede og professionelle viceværter til din ejendom, som kommer til at stå for den daglige vedligeholdelse samt andre aftalte arbejdsopgaver. Vores viceværter er faste, fordi det er vores erfaring, at det giver det bedste samarbejde ligesom alle medarbejdere taler og forstår dansk, så den bedste dialog med beboerne kan opnås.

Trappevask

Bred vifte af ejendomsservice opgaver

Vores viceværter har en bred erfaring, når det kommer til både udendørs og indendørs ejendomsservice og viceværtsservice. Her er et par eksempler på de opgaver, vi kan varetage for din ejendom:

Ejendomsservice eksperten i tal

Ejendomme vi administrere
0
Ejendomme vi passer med Viceværtservice, Ejendomsservice og Rengøring
87
Beboere/lejere vi servicerer på ejendommene
+ 266

Vi løser kundernes behov, men ikke altid alene

Vi samarbejder også med forskellige håndværkere, så vi kan rekvirere den nødvendige hjælp, som til tider vil være udenfor vores kompetenceområde. Har i egne håndværkere koblet til ejendommen, så kan vi også være bindeleddet til dem. Vi samarbejder med håndværkere indenfor alle brancher og skadesservicefirma, hvis der skulle opstå en skade på ejendommen også, så der hurtigt kan tages hånd om problemerne og få stoppet skaden.

Professionel Ejendomsservice i København og Omegn

Velkommen til Ejendomsservice Eksperten – din specialist inden for ejendomsservice i København og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af ejendomsservices til områder som Amager, Frederiksberg, Vesterbro, Hvidovre, Tårnby, Glostrup, Rødovre, Kastrup, Dragør, Østerbro, Nørrebro, Greve, Brønshøj og Søborg. Med mange års erfaring og et dedikeret team af dygtige viceværter kan du være sikker på, at jeres ejendom altid er i gode hænder hos os.

Ejendomsservice med Fokus på Kvalitet og Lokalkendskab

Hos Ejendomsservice Eksperten er vi stolte af at levere ejendomsservice af høj kvalitet. Vi tilpasser vores services til jeres specifikke behov og tilbyder skræddersyede løsninger, så jeres ejendom altid fremstår velholdt og indbydende. Vi ved, at ejendomsservice kræver en grundig forståelse af ejendommens fysiske tilstand samt de behov, beboerne og brugerne har. Derfor har vi et team af erfarne og engagerede viceværter, der er specialiseret i at sikre optimal drift og vedligeholdelse.

 

Vi dækker en lang række ydelser i hele København og på Amager, herunder specifikt ejendomsservice i Hvidovre, Frederiksberg, Rødovre, Østerbro, Nørrebro og Greve. Med os som din ejendomsservicepartner er du sikret hurtig og effektiv hjælp.

Vores Ydelser inden for Ejendomsservice

Ejendomsservice Eksperten tilbyder omfattende ejendomsservice til både ejer- og andelsforeninger samt erhvervsejendomme. Her er et udpluk af vores mange ydelser:


Døgnvagt og Akutservice:
Vi tilbyder døgnvagt, så du altid har adgang til hjælp ved uforudsete problemer.

Vedligeholdelse og Småreparationer: Vi sørger for løbende vedligeholdelse og udfører småreparationer som udskiftning af lyskilder, reparation af døre og vinduer m.m.


Varmemesterfunktioner:
Vores erfarne varmemestre overvåger og optimerer ejendommens varmeanlæg, så beboerne altid har et stabilt og komfortabelt indeklima.


Tilsyn med ABA Anlæg og Sikkerhed:
Vi er certificeret fra DBI til at håndtere og overvåge ABA-anlæg, hvilket sikrer optimal sikkerhed i ejendommen.


Rekvirering af Håndværkere:
Ved større reparationer kan vi rekvirere og koordinere håndværkere, der hurtigt og effektivt kan løse opgaven.


Snerydning og Saltning:
Vi står for snerydning og saltning om vinteren, så fortove og adgangsveje altid er sikre.


Affaldshåndtering og Storskraldsbortskaffelse
: Vi sørger for, at affaldsbeholdere bliver tømt og udskiftet, samt at storskrald bliver håndteret korrekt.

Grønt Service og Udendørs Vedligeholdelse: I sæsonen tilbyder vi pleje af grønne områder, så ejendommens udendørsarealer fremstår præsentable.


Derudover tilbyder vi specialiserede ydelser som cykeloprydning, graffitirens, varselsskrivning, samt opsætning af navneskilte og udskiftning af lyskilder i fællesområder. Med vores ejendomsservice i København og Amager er du sikret en omfattende servicepakke, der dækker alle jeres behov.

Hvorfor Vælge Ejendomsservice Eksperten?

Hos Ejendomsservice Eksperten lægger vi vægt på kvalitet og personlig service. Vores faste team af viceværter kender din ejendom og dine behov. Vi tror på, at en personlig tilgang er vejen til at levere den bedste ejendomsservice, og derfor fokuserer vi på at opbygge en tæt relation til vores kunder.


Vi har et stærkt lokalkendskab til områder som Amager, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Østerbro og Greve. Dette gør det muligt for os at levere hurtig og effektiv service, der tager højde for lokale forhold.

Kontakt Ejendomsservice Eksperten i Dag

Leder I efter professionel ejendomsservice på Amager, Frederiksberg, eller et andet sted i København? Så er Ejendomsservice Eksperten det rette valg. Vi tager hånd om alle ejendommens opgaver, så I kan fokusere på det, der er vigtigt for jer. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og lad os hjælpe jer med at sikre, at jeres ejendom altid er i topform. Vi ser frem til at gøre jeres ejendom til en tryg, velfungerende og indbydende ramme for beboere og besøgende.

Ofte Stillede Spørgsmål

Vores ejendomsservice dækker en lang række opgaver, herunder vedligeholdelse, småreparationer, varmemesterfunktioner, snerydning, affaldshåndtering, graffitirens, rekvirering af håndværkere og mere. Vi tilpasser altid vores ydelser til jeres behov.

Ja, vi tilbyder døgnvagt, så vi kan hjælpe med uforudsete problemer, der kræver akut assistance. Vores team er klar til at rykke ud døgnet rundt.

Ja, vi leverer ejendomsservice til hele København og omegn, inklusive områder som Amager, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Østerbro, Nørrebro og Greve. Vi reagerer hurtigt og effektivt i dit område.

Vi har et fast team af erfarne viceværter, der er dedikerede til at levere service af højeste kvalitet. Vi overvåger og evaluerer løbende vores ydelser for at sikre, at vi altid lever op til vores kunders forventninger.

Ja, vi tilbyder altid skræddersyede tilbud baseret på jeres specifikke behov og krav. Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi kan finde en løsning, der passer perfekt til jeres ejendom.

Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Vi står klar til at besvare jeres spørgsmål og give dig et tilbud, der passer til jeres behov. Du kan også udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, og vi vender hurtigt tilbage til dig.